Selfo Rekruttering - hver prosess er unik

Vi vil ikke være deres rekrutteringsbyrå - men deres rekrutteringsavdeling. Vi legger mye ressurser i å jobbe tett med dere over tid, slik at vi kan levere de beste prosessene hver gang! Vi vet at dere som selskap er unike, og deres ansatte er unike. Vi vil lære dere å kjenne slik at vi kan tilpasse vår prosess til deres behov!

For å finne den riktige kandidaten for deres selskap må vi tenke annerledes i dagens marked. Mange er åpne for å bytte jobb, men de går ikke aktivt inn på Finn.no eller andre stillingsportaler for å se etter den nye drømmejobben. Vi må nå ut til dem på andre måter. Vi har løsningene som kan tilpasses til dere!

 

Vi vil hjelpe bedrifter i Drammensregionen å unngå feilansettelser og har følgende tilbud til medlemmer av Næringsforeningen:

 

  • Kostnadsfri og uforpliktende oppstartssamtale
  • 20% rabatt på våre rekrutteringshonorarer* / meget god faktor på leie av vikarer
  • Fokus på raske prosesser
  • Mulighet for rammeavtale, også utenfor Drammensregionen

*20% gjelder på de første 2 rekrutteringsprosessene - men vi vil kunne tilby meget gode priser også i fortsettelsen. 

 

Raske prosesser

I dagens marked er det svært viktig med effektive rekrutteringsprosesser. Det er for få kandidater i markedet på veldig mange områder og vi må derfor handle raskt dersom det kommer inn gode kandidater. Tar prosessen for lang tid, vil vi risikere at kandidaten har fått en annen jobb i mellomtiden. 

 

Uforpliktende samtale

Vi tar gjerne en uforpliktende samtale på deres kontor eller på Teams. Da kan vi presentere oss og hva vi kan tilby dere. Etter samtalen vil dere velge om dere vil gå videre med oss, eller ikke. 

 


Flere medlemstilbud