Medlemstilbud på advokattjenester

Advokatfirma Olafsen yter juridisk rådgivning og advokatbistand innenfor de fleste saksområder. Vi er et veletablert, konkurransedyktig og fagsterkt advokatkontor, og består i dag av 4 advokater og 2 advokatfullmektiger. I 2022 ble vi som første advokatkontor i distriktet sertifisert som Miljøfyrtårn.

Vi holder til i trivelige lokaler i Aass-kvartalet, med gangavstand for mange og ellers gode parkeringsmuligheter.

 

Vi tilbyr følgende til medlemmer av Næringsforeningen:


• Kostnadsfri innledende samtale
• 15% avslag på veiledende timepriser
• Prioritert responstid og saksoppfølging
• Mulighet for rammeavtale

 

Vi dekker behovene for juridisk og strategisk bistand for næringslivet og offentlig sektor. Vi har solid erfaring med behandling av tvister i domstolene, og vi tilbyr nå også tvisteløsning ved sertifisert advokatmegler. Vårt kontor består av medarbeidere som har god kjennskap til Drammensregionen, kommunale og offentlige planer og trendene i næringslivet. Kombinasjonen av kjennskap til lokale forhold, i tillegg til vår kompetanse gjør oss til en attraktiv samarbeidspartner i regionen.


Vi bistår bedrifter med bærekraftig selskapsledelse med fokus på bunnlinje og resultat. Det handler om å oppnå langsiktig verdiskapning ved å balansere økonomiske, sosiale og miljømessige forhold, til det beste for virksomhetens eiere, investorer og kontraktspartnere. Med vår kompetanse innen arbeidsrett, selskapsrett, kontrakter og forhandlinger bidrar vi til at våre klienter lykkes med dette. Vi bistår også bedrifter med å gjøre strategiske vurderinger av egne bærekraftsmål.

 

Vi yter vårt ytterste for å finne gode løsninger for våre klienter. Vi hjelper deg gjerne, og står på når du trenger det!

 


Flere medlemstilbud