Snarveien til strømsparing finner du her – garantert kort nedbetalingstid

Luxia – næringslivets belysningspartner. Med kontor og lager i Drammen tilbyr vi energieffektive LED armaturer til næringsbygg. Enten det er industri, kontor, idrett eller butikk. Vi har lang fartstid fra bransjen. Luxia ble etablert i 2018 og har på 5 år opparbeidet seg en solid base med referanser. Luxia har i alle år levert vekst. En vekst som i 2022 ble kronet med DN Gaselle nominasjon.

 

Lysstoffrørforbudet – si JA til lavere strømregning

Lysstoffrørforbudet er i gang. EUs RoHS direktiv begrunner utfasingen med å begrense bruken av farlige stoffer; kvikksølv. Forhandlerne tømmer nå lageret for lysstoffrør. Tiden er inne for å bytte til energieffektiv LED. Det gir kraftig reduksjon på strømregningen og nedbetalingstiden overraskende kort. Enten du er byggeier eller leietager, gjør spesialtilbudet til medlemmer i Drammen Næringsforening bytte til et innlysende valg.


Jeg er byggeier                           

Tiden er inne til å si farvel til lysstoffrørene. 80% av installert belysning er lysstoffrør. Sannsynligheten stor for at lysstoffrør gjelder nettopp deg.

  • Gratis befaring. Usikker på hva du har? Luxia tar turen og gir deg et raskt kostnadsoverslag. Om du ikke har en el-installatør for hånden, hjelper vi deg med å få fatt i en. Vi har et bredt nettverk. Sammen gir vi deg et totaltilbud på skifte inklusive montering og bortkjøring av utrangerte lysstoffrør.
  • Garantert 2 års nedbetalingstid. Tenker du at dette blir dyrt? Erfaring viser at nedbetalingstiden i snitt ligger på rundt 2 år. Overgangen vil gi merkbar effekt på strømregningen. Bytte 1:1 rundt 50%. Velger du lysstyring får du full effekt; opptil 80% besparelse.

Jeg er leietager

80% av installert belysning er i dag lysstoffrør. Sannsynligheten er stor for at dette gjelder nettopp deg. Som leietager betaler du strømregning og er ansvarlig for innkjøp og bytte av defekte lysstoffrør.

  • Sett krav til byggeier. Et bytte fra lysstoffrør til energieffektiv LED gir kraftige besparelser på din strømregning. I tillegg utkonkurrerer LED armaturer lysstoffrør på levetid. Opptil 100 000 timer vs 10-20 000 brukstimer. Årlig driftstimer på et kontor er i snitt 1860 timer. For å si det sånn; du trenger ikke tenke på skifte den tiden du er leietager….
  • Slik får du byggeier med på laget. Vår erfaring viser at byggeier kan hente inn investeringen etter bare 2 år. Enten du leier kontor, industri eller kombo-bygg har vi regnestykket klart. Se tilbudet vi har til byggeier, hvor nedbetalingstid er kalkulert uansett byggtype. Dette er en «no brainer». Ta steget i dag
  • Gratis befaring. Luxia tar turen og gir deg et raskt kostnadsoverslag du kan vise byggeier. Om byggeier ikke har en samarbeidende el-installatør for hånden, er Luxia behjelpelig med det. Sammen gir vi totaltilbud på skifte inklusive montering og bortkjøring av utrangerte lysstoffrør.

Se besparelsene:

 

Vi er Luxia - prat med oss

Ved benyttelse av tilbudet, oppgi "medlem av Næringsforeningen i Drammensregionen".  

Besøk vår nettside HER

Sjekk referanselisten HER


Flere medlemstilbud