NæringsRapporten

Bli bedre kjent med bedriftsprofiler, det lokale næringslivet, og hva vi i Næringsforeningen jobber med og for - hver dag. Se akkurat når det måtte passe deg.
ARKIV NæringsRapporten: https://vimeo.com/nfdr
NæringsRapporten 2. juni 2021 | Lindum
NæringsRapporten 27. mai 2021 | Hvordan ser vi bilen i fremtiden
Takk til våre samarbeidspartnere:
Bilia Drammen
Bilia Drammen er autorisert forhandler og verksted for VOLVO, BMW og MINI.
One Stop Shop – alt på et sted.
https://bilia.no
 
Drammen kommune eiendomsutvikling AS (DKEU)
DKEU ble etablert i juni 2016. Drammen kommune eier 100 % av aksjene i selskapet, og det ledes av et styre bestående av medlemmer med kompetanse innenfor by- og eiendomsutvikling. Vi ivaretar kommunens utviklerrolle for eiendommer som ikke er knyttet opp til kommunens tjenesteproduksjon.
https://drammenkommuneeiendomsutvikling.no/
 
Ingeniør Ivar Pettersen
Ingeniør Ivar Pettersen har, siden oppstarten i 1903, opparbeidet en meget solid posisjon som en ledende elektroentreprenør rundt Oslofjorden, i fylkene Oslo, Viken og Vestfold og Telemark. I dag teller vi 220 ansatte som er tilknyttet våre kontorer i Drammen (hovedkontor), Vikersund, Oslo, Moss og Sandefjord.
https://www.pettersen.no/
 
PwC Drammen
Hos PwC i Drammen møter du et stort og ledende kompetansemiljø innen revisjon, rådgivning, regnskap og juridiske tjenester. Vi hjelper offentlige og private virksomheter med å nå sine mål, og vi vil at de skal lykkes.
https://www.pwc.no/no/kontorer/drammen.html
 
Svensson Nøkleby Advokatfirma
Svensson Nøklebys advokater er rådgivere og gode samtalepartnere for private og offentlige virksomheter og for privatpersoner. Vi skal være førstevalget og den du kan stole på, enten du har spørsmål om strategiske valg, daglig drift eller ekstraordinære situasjoner.
https://www.svenssonnokleby.no/
 
Söderberg & Partners Wealth Management
Vi er en av Nordens ledende frittstående aktører innen finansiell rådigvning og formuesforvaltning. Vi tilbyr tjenester til privatpersoner, investeringsselskaper, stiftelser og andre organisasjoner.
https://www.soderbergpartners.no/formuesforvaltning/
 

Samarbeidspartnere: