NæringsRapporten

Bli bedre kjent med bedriftsprofiler, det lokale næringslivet, og hva vi i Næringsforeningen jobber med og for - hver dag. Se akkurat når det måtte passe deg.
ARKIV NæringsRapporten: https://vimeo.com/nfdr
NæringsRapporten 1. desember 2020 | Utvikling i Svelvik
NæringsRapporten 27. november 2020 | Julehandelsstanden
Takk til våre samarbeidspartnere:
Bane NOR Eiendom
Bane NOR Eiendom bidrar til bærekraftig by- og stedsutvikling ved å utvikle attraktive og effektive kollektivknutepunkt. Vi har et profesjonelt fagmiljø med ledende kompetanse i forvaltning og utvikling av eiendom.
https://banenoreiendom.no/
 
BDO Buskerud
BDO er ledende på revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester i Norge. Vi skal være en verdifull samarbeidspartner for våre oppdragsgivere. Vi ser stor verdi i lokal tilstedeværelse og forankring. Det bidrar til at vi kan samarbeide tettere med kundene våre.
https://www.bdo.no/nb-no/kontorer/drammen
 
Drammen kommune eiendomsutvikling AS (DKEU)
DKEU ble etablert i juni 2016. Drammen kommune eier 100 % av aksjene i selskapet, og det ledes av et styre bestående av medlemmer med kompetanse innenfor by- og eiendomsutvikling. Vi ivaretar kommunens utviklerrolle for eiendommer som ikke er knyttet opp til kommunens tjenesteproduksjon.
https://drammenkommuneeiendomsutvikling.no/
 
Fevang AS
Fevang eier, utvikler og leier ut næringseiendommer, fortrinnsvis i Drammen og nærliggende områder. Vårt mål er at våre leietakere skal trives og til enhver tid ha fasiliteter som dekker den enkeltes behov.
https://www.fevang.no/
 
Ingeniør Ivar Pettersen
Ingeniør Ivar Pettersen har, siden oppstarten i 1903, opparbeidet en meget solid posisjon som en ledende elektroentreprenør rundt Oslofjorden, i fylkene Oslo, Viken og Vestfold og Telemark. I dag teller vi 220 ansatte som er tilknyttet våre kontorer i Drammen (hovedkontor), Vikersund, Oslo, Moss og Sandefjord.
https://www.pettersen.no/
 
PwC Drammen
Hos PwC i Drammen møter du et stort og ledende kompetansemiljø innen revisjon, rådgivning, regnskap og juridiske tjenester. Vi hjelper offentlige og private virksomheter med å nå sine mål, og vi vil at de skal lykkes.
https://www.pwc.no/no/kontorer/drammen.html
 
SpareBank 1 BV
SpareBank 1 BV er Buskerud og Vestfold regionens egen sparebank. Vi bygger vår virksomhet på nærhet til kundene, god tilgjengelighet, dyktighet, produktbredde og helhetlig økonomisk rådgivning. Sammen skal vi skape VERDI for deg, din bedrift og vår region.
https://www.sparebank1.no/nb/bv/bedrift.html
 
Svensson Nøkleby Advokatfirma
Svensson Nøklebys advokater er rådgivere og gode samtalepartnere for private og offentlige virksomheter og for privatpersoner. Vi skal være førstevalget og den du kan stole på, enten du har spørsmål om strategiske valg, daglig drift eller ekstraordinære situasjoner.
https://www.svenssonnokleby.no/
 
Söderberg & Partners Wealth Management
Vi er en av Nordens ledende frittstående aktører innen finansiell rådigvning og formuesforvaltning. Vi tilbyr tjenester til privatpersoner, investeringsselskaper, stiftelser og andre organisasjoner.
https://www.soderbergpartners.no/formuesforvaltning/
 

Samarbeidspartnere: