Årets mest folkelige folkefest - kick start festivalsesongen med Eiker Rock

OnStage er et Drammens-basert firma som jobber med hele verdikjeden knyttet til konsertvirksomhet. Verdi må her forstås som alt som bidrar til å gjøre et konsertarrangement så vellykket som mulig, så fokus er ikke kun på booking - profilering, markedsføring, konseptutvikling og logistikk er vel så viktige stikkord. Målet er kvalitet i alle ledd (ja, det er en klisjé, men en veldig god en), og at artistene skal slippe å måtte fokusere på noe annet enn det viktigste; å levere gode konsertopplevelser til publikum!

3. og 4. mai starter festivalsommeren i Drammens-området med den tradisjonsrike folkefesten Eiker Rock i Mjøndalen. I år topper STAUT og The Dogs med Kristoffer Schau plakaten, men lokale godbiter som Kjôter, Jørgen & Jørgensen og Power Trippin + flere Eiker Rock UNG-band spiller også.

 

Som medlem av Næringsforeningen kan din bedrift få opptil 20 % på kjøp av billettpakker, og det er også mulig å kjøpe Sponsorpakker som gir gode priser og tittel som sponsor av Eiker Rock og Eiker Rock UNG.

 


Ta kontakt for en skreddersydd pakke.​

Besøk vår nettside HER


Flere medlemstilbud