Tekstforfatter til vennepris

Kort om Digital Opptur. Digital Opptur er et byrå i Oslo og Drammen som har spesialisert seg på digital markedsføring. Vi leverer strategisk rådgivning, tekniske tjenester, innhold og annonsering, samt kurs, workshops og foredrag. Det er en kunst å navigere i ulendt, digitalt terreng. Fagfolkene våre vet hva som fungerer i dagens markedsføringsverden.

Skulle nettsidene hatt bedre tekster? Få en erfaren tekstforfatter fra Digital Opptur til vennepris!
De som legger ekstra innsats i tekstene på nettsidene sine, får en tydeligere merkevare som kommuniserer effektivt, bygger tillit og får ting til å skje.

 

 

Vi har laget en tekst-pakke kun til NFDR-medlemmer. Her får du mye verdi for en snill pris. 

 

  • En prat om virksomheten, målgrupper og ambisjoner/planer
  • Gjennomgang av tekstene på deres viktigste landingssider
  • Omskriving av utvalgte tekster etter avtale

 

Pris: 7500 kr eks. mva, avgrenset til 7,5 timer. Tilbudet er for virksomheter som ikke har vært kunder i Digital Opptur.

 

Etter at dette er levert, kan du ta stilling til om du vil fortsette samarbeidet for en brattere opptur. Det er helt opp til deg.

 

 

Hvem er tekstforfatteren?

Iren har et tosifret antall års kommunikasjonsfaglig erfaring. Hun er flink til å se de gode historiene, og å skrive tekster som treffer både hodet og hjertet hos beslutningstakerne som er viktige for deg. I tillegg har hun bred kompetanse innen digital markedsføring, innholdsstrategi og SEO.

 

 


Flere medlemstilbud