Innsikt 2023

7. - 8. juni 2023
Bragernes torg skal fylles med utstillere og konferanser!
Onsdag 7. juni
 
Bedriftsutstilling | Møt byens mangfold av bedrifter og samfunnsaktører!
Se påmeldte utstillere her.
Speakers' Corner | Se program her
 
Torsdag 8. juni
 
Byutviklingskonferansen | Vi sparker i gang neste epoke for Drammens byutvikling. Over 300 påmeldte! Les mer om programmet her
Fest! | Middag, mingling og konsert i teltet. Billetter kan kjøpes her
 
Hva er neste steg, Drammen?
At Drammen har blitt en flott by, høres fra alle kanter. Og det er sant. Drammen var norgesmester i byutvikling. Fra forurenset gjennomfartsby med "rufsete" omdømme, til en vakker elveby med høy aktivitet og muligheter for de som ønsker å få noe til.

Men – har vi hvilt på laurbærene? Det ble i sin tid skapt en god kultur for byutvikling. Det som kjennetegnet prosessene var innovative næringslivskrefter, tverrpolitiske initiativ, akademia og fagmiljø i fremvekst. Alle jobbet i samme retning. 

Nå skal vi igjen forene kreftene og løfte Drammen videre til neste nivå – sammen!
Innsikt 2023 skal være kick off for å ta byregionen Drammen de neste stegene videre, med definerte og tydelige mål for utviklingen. 

En rekke store prosjekter er igangsatt, og skal stå helt – eller delvis ferdig i 2025. Dette er store prosjekter vi skal være stolt av. På Innsikt skal vi fokusere på alt som bra, og løfte frem der vi har en vei å gå. Vi må samles for å få til veien videre – sammen.

Innsikt 2023 byr på bedriftsutstillinger hvor bedriftene flytter sin virksomhet til Innsiktsteltet, som fyller Øvre Bragernes torg. Det blir Byutviklingskonferanse, og det hele avsluttes med en stor fest i teltet!
Side Image

Hovedpartnere

Drammens Tidende
Formue
PwC

Partnere

Bane Nor Eiendom
Byen Vår Drammen
DNB
Drammen Havn
Drammen Helsepark
Drammen kommune
Eidos Eiendomsutvikling
Kirkens bymisjon
Los & Co
NAV Drammen
Norconsult
Showteknikk
Universitetet i Sørøst-Norge
Viken Fiber