Close
Torsdag 26. august 2021 kl. 08:00 - 11:30
Drammens Børs – festsalen
Registreringsfrist:
00.00.0000
Jeg vil gjerne bestille standplass
Forsøk først å finne ditt firma i vår database. Skriv i feltet og søk.
Velg ditt selskap
as
Fant du ikke ditt firma – registrer deg her!
Standplasser
Close
Torsdag 26. august 2021 kl. 08:00 - 11:30
Drammens Børs – festsalen
Registreringsfrist:
20.08.2021
Pris:
490,-
Pris ikke medlem:
990,-
eks. mva. Avbestilling etter 20. aug 2021 må betales i sin helhet.
Jeg vil gjerne delta
Fyll inn feltene og send
meld på
Jeg vil gjerne delta
Student? klikk her
Forsøk først å finne ditt firma i vår database. Skriv i feltet og søk.
Velg ditt selskap
Fant du ikke ditt firma – registrer deg her!
Servering Warning
Kryss av for de som skal delta:
Servering Warning
Close
Torsdag 26. august 2021
Drammens Børs – festsalen
Registreringsfrist:
00.00.0000
Jeg vil gjerne bestille servering
Forsøk først å finne ditt firma i vår database. Skriv i feltet og søk.
Velg ditt selskap
Fant du ikke ditt firma – registrer deg her!
Kryss av for de som skal delta:
Servering Warning
Finansielle utsikter
Finansielle utsikter

26. august | Børsen festsal

Registreringsfristen for påmelding deltagelse er dessverre utløpt
Torsdag 26. august 2021 kl. 08:00 - 11:30
Drammens Børs – festsalen
Registreringsfrist deltagelse: Fristen har utløpt
Pris deltagelse: medlem 490,-  / ikke medlem: 990,-
eks. mva. Avbestilling etter 20. aug 2021 må betales i sin helhet.

Finansielle utsikter 2021

Under Innsikt 2021 inviterer vi til konferansen Finansielle utsikter i festsalen i Drammens Børs.

Rammet hardt. Er det over? Hvilke muligheter og utvikling står vi overfor?

 

Vi har gjennom pandemien stått overfor mange utfordringer, men også muligheter. Samfunnet har vist stor evne til transformasjon og utvikling. Hvordan vil økonomien påvirkes i tiden fremover, har handelsmønsteret endret seg betydelig og hva betyr dette for næringslivet i vår region? Vi møter også aktører som har valgt å etablere seg i Drammensregionen – fordi det er her de ser mulighetene. Hvilken kompetanse ser de etter og hva betyr dette for våre aktørers rekruttering, vekst og utvikling?

 

Årets Finansielle utsikter skal gi deg som driver næring i regionen god innsikt i utviklingen og inspirere til å se muligheter.


Vi tilbyr også STREAMING av arrangementet til kr 200,- eks. mva. Påmeldingsfristen har gått ut, men siste mulighet har du her: 

 

Kontakt oss for påmelding og passord: 32 26 42 10 

Link STREAMING: https://vimeo.com/event/1225956


 

08:00 Registrering og enkel servering

08:30 Åpning

 


 

I Børsens festsal møter du: 

Konferansier: Daniel Kumar 
Daniel Kumar er opprinnelig Drammenser, siviløkonom, gründer og ex-bandmanager. Allerede som 15-åring startet han arbeidslivet som daglig leder i Ungdomsbedriften Solutions UB, som deltok og kom et stykke i TV2 programmet «Skaperen». Dette var starten på Daniels gründerreise. I studietiden ble han kåret til årets økonomistudent, jobbet på Senter for Entreprenørskap og gikk på Gründerskolen i Silicon Valley  De siste årene har Daniel startet opp digitalbyrået Soulful Communicaion, prisvinnende techstartupen Museai, vært manager for bandet Teddy and the Love Gang.
Bilde: Sparebank 1
Makroøkonomi post korona – hvordan vil det påvirke næringsutviklingen i Drammensregionen?
Elisabeth Holvik, Sjeføkonom i SpareBank 1 Gruppen
Holvik er utdannet Sosialøkonom fra Universitetet i Bergen, med mellomfag i Utviklingsgeografi. Ved siden av studiene jobbet hun på oppdrettsanlegg i Måløy. Hun har tidligere jobbet i Norges Bank, Nordea, McKinsy & Company, den svenske banken SEB, og den norske banken BN-Bank, som ble kjøpt opp av den islandske banken Glitnir. Holvik jobbet som makroøkonom i New York for Nordea fra 1998-1999. Holvik sitter i arbeidsutvalget i Senter for Pengepolitikk (CME) på BI. Hun har vært medforfatter av en Norges Bank Watch rapport på oppdrag fra Finansdepartementet. Hun var med i det rådgivende utvalg for Scheel utvalget i forbindelse med skattereformen og sitter i styret i Viken Pensjonskasse og Homely.  

Foto: Sparebank 1
Drammen Helsepark – slik skal vi lykkes
Gøril Bergh, daglig leder i Drammen Helsepark
Gøril har lang erfaring med rådgivning, forvaltning, tilrettelegging og utvikling av næringseiendom.
Hun overtok ledelsen i Drammen Helsepark AS i mars i år. Visjonen er å skape Europas mest komplette helse- og omsorgsklynge for utdanning, forskning, behandling og næringsutvikling. Alle som har pasienten i sentrum, er omfavnet i helseklynge-visjonen. I helseparken kan de finne plass i verdikjeden gjennom tverrfaglig samhandling. 
 
Helseparken får syv bygg i en rekke på 440 meter som sykehusets nærmeste nabo. Torget sentralt i helseparken skal bli et levende byrom og hovedpulsåren for besøkende til sykehuset som kommer med buss og tog til stasjonen på Brakerøya. Gøril gleder seg til å fortelle om planene til helseparken.
Sopra Steria
Egil Andrè Øvereng Jacobsen, daglig leder Sopra Steria
Egil André har lang erfaring i å lede teknologiske og innovative prosjekter i både inn og utland. Han kommer sist fra rollen som CDO i Glitre Energi Drammen hvor han bygget opp et softwareutviklingsteam og økte konsernets kompetanse og fart innen digitalisering og innovasjon. Han har erfaring fra komplekse leveranser i store organisasjoner så vel som arbeid og styreledelse av startups.  Egil André er ellers engasjert i tverrselskapelige aktiviteter og initiativ for å fremme vekst i Viken Vest regionen.   Sopra Steria sitt into i Drammen er med bakgrunn i et ønske om kundenærhet i Viken Vest. Ansatte, Partnere og Kunder strekker seg fra Tønsberg til Kongsberg og Asker, hvor Drammen blir et naturlig knutepunkt og utstrakt arm av Oslo. Det forventes også vekst i regionen og vi tror nærkontor vil bli et viktig konkurransefortrinn i tiden vi beveger oss inn i.
Morgendagens matbutikk
Louise Fuchs, bærekraftsdirektør i Oda (tidligere Kolonial.no). 
Fuchs kommer fra jobben som administrerende direktør i United Influencers International, og har jobbet som kommunikasjonssjef for produkt og teknologi i Schibsted Media Group. Hun er styremedlem i TENK (tech-nettverket for kvinner), og tidligere ble hun kåret som årets digitale superprofil og en av Norges mest attraktive konferansier av Kapital. Hun er bosatt med familien i Drammen og gleder seg til å fortelle mer om Oda og planene fremover.
Transaksjonsdata og forbrukstrender gjennom koronapandemien
Ine Oftedahl, Direktør for datatransformasjon i DNB
Ine Oftedahl har siden mars 2020 ledet DNBs arbeid med å analysere den direkte og indirekte effekten av covid-19 på bransjer, husholdninger og norsk næringsliv. 
Oftedahl er for noen et kjent ansikt fra mediene, hvor hun de siste månedene jevnlig har uttalt seg om DNB-kundene sine transaksjonsdata. Altså om hvor og når nordmenn har brukt bankkortene sine, og hva de har brukt pengene på.  
Påmelding nødvendig. Billetter til arrangementet blir sendt ut pr mail til alle påmeldte to dager i forkant.

Gå til hovedprogrammet
Gå til hovedarrangementet: Innsikt 2021
Vi tar smittevern på alvor, og arrangementet blir gjennomført ihht gjeldende smittevernregler. Dersom smittesituasjonen ikke tillater gjennomføring i august vil arrangementet bli flyttet til uke 42. Vi holder påmeldte deltakere løpende orientert om evt endringer i programmet.