Close
Onsdag 29. september 2021 kl. 09:00 - 15:00
Drammens teater
Registreringsfrist:
00.00.0000
Jeg vil gjerne bestille standplass
Forsøk først å finne ditt firma i vår database. Skriv i feltet og søk.
Velg ditt selskap
as
Fant du ikke ditt firma – registrer deg her!
Standplasser
Close
Onsdag 29. september 2021 kl. 09:00 - 15:00
Drammens teater
Registreringsfrist:
22.09.2021
Pris:
1590,-
Pris ikke medlem:
2190,-
Avbestilling etter 22.sep 2021 må betales i sin helhet. Prisene er eks mva.
Jeg vil gjerne delta
Fyll inn feltene og send
meld på
Jeg vil gjerne delta
Student? klikk her
Forsøk først å finne ditt firma i vår database. Skriv i feltet og søk.
Velg ditt selskap
Fant du ikke ditt firma – registrer deg her!
Servering Warning
Kryss av for de som skal delta:
Servering Warning
Close
Onsdag 29. september 2021
Drammens teater
Registreringsfrist:
00.00.0000
Jeg vil gjerne bestille servering
Forsøk først å finne ditt firma i vår database. Skriv i feltet og søk.
Velg ditt selskap
Fant du ikke ditt firma – registrer deg her!
Kryss av for de som skal delta:
Servering Warning
Onsdag 29. september 2021 kl. 09:00 - 15:00
Drammens teater
Registreringsfrist deltagelse: 22.09.2021
Pris deltagelse: medlem 1590,-  / ikke medlem: 2190,-
Avbestilling etter 22.sep 2021 må betales i sin helhet. Prisene er eks mva.

Bærekraftkonferansen 2021

Årets konferansier - Yrja Oftedahl
Yrja Oftedahl driver podkasten "Power Ladies" hvor hun fronter kvinnelige rollemodeller som baner vei innenfor sitt felt med fokus på en bærekraftig utvikling. 
 
I 2020 var Yrja programleder for noen av de største hackathon arrangementene i verden -  hun samarbeidet blant annet tett med Europa Kommisjonen sitt EUvsVirus hvor det var 20.000 deltagere fra hele verden, som samarbeidet for å finne løsninger på korona-krisen. Yrja har bakgrunn som gründer og som community builder både fra  Norge og internasjonalt. Hun har også vært å se som finalist i 71 grader nord.
Innovasjon på godt og vondt: Refleksjoner om bærekraft og etikk som er mer enn bare vakre ord
Innovasjon innebærer alltid en risiko, også etisk sett. Hvordan kan vi sikre oss at vi er innovative og nytenkende på en måte som er bærekraftig og etisk bevisst?
Henrik Syse, filosof, forsker og forfatter. Han har en Master of Arts-grad i politisk filosofi fra Boston College (1991) og en doktorgrad i etikk fra Universitetet i Oslo (1997). Fra 2005 til 2007 var Henrik leder av eierskapsgruppen i Norges Bank Investment Management (NBIM), som forvalter i Statens Pensjonsfond Utland (Oljefondet),  og som rådgiver for NBIM. Videre i 2008 og 2009  var han sentral i arbeidet med implementeringen av de etiske retningslinjene i Oljefondet.
Nå øker tempo i den grønne omstillingen!
Hva setter agendaen for den grønne omstillingen, hva betyr bærekraft og klima for selskapers strategiske veivalg og ikke-finansielle rapportering, hvor står næringslivet i dag?
Hanne Løvstad er leder for bærekraft og klimarisiko i PwC Norge. Hun har mer enn 20 års ledererfaring fra telekom og energibransjen og kom til PwC fra stillingen som partner- og kommunikasjonssjef i Miljøstiftelsen Bellona. I PwC jobber hun primært med rådgivning innen klima- og bærekraftsstrategi, bærekraftsrapportering og omstillingen til lavutslippssamfunnet. Hun har det siste året rådgitt flere norske selskaper på hva bærekraft, klima og EU taksonomien vil ha å si for deres strategiske veivalg og ikke-finansielle rapportering. 
Norsk industri i omstilling
«HTS Dynamics leverer kritiske mekaniske komponenter til undervannsteknologinæringen, og har gjennom flere tiår satt Drammen på det internasjonale kartet med leveranser til den globale olje & gassindustrien. Nå ønsker de å fortelle sin historie om hvordan det grønne skiftet og økt fokus på bærekraft påvirker dem og norsk industri i fremtiden.»
Anders er Administrerende Direktør i HTS Dynamics, han er utdannet siviløkonom, og har solid erfaring fra teknologi-, og energirelatert virksomhet. Anders er en engasjerende foredragsholder som brenner for å forme det norske industrieventyret gjennom teknologiske-, bærekraftige-, og organisasjonskulturelle fremskritt.
Kraft og kompetanse til bærekraftig utvikling
Fornybar energiproduksjon og elektrifisering er helt avgjørende for å lykkes med å nå klimamålene, og få til grønn bærekraftig verdiskaping. Men hvordan kan fornybarbransjen med sin kraft og kompetanse lykkes med å bli en aktiv pådriver og tilrettelegger for næringslivet i den grønne samfunnsutviklingen.
Cathrin Bretzeg er konserndirektør HR, kommunikasjon og bærekraft i Glitre Energi. Hun har lang erfaring fra HR og organisasjonsutvikling fra både privat og offentlig sektor. I Glitre Energi brenner hun for å få en allerede bærekraftig virksomhet enda bedre på rapportering og styring, slik at Glitre Energi kan bidra enda bedre til å nå FNs bærekraftsmål.
Forstår vi truslene og mulighetene det grønne skiftet gir for næringslivet
De som forstår utviklingstrekkene og som utvikler teknologiske løsninger og tjenester som treffer fremtidens markeder, vil ha store muligheter. Motsatt vil virksomheter som ikke følger med i timen eller som ikke evner å utvikle seg kunne gå krevende tider i møte.
 
Are Tomasgard ble gjenvalgt som LO-sekretær på kongressen 2017.

 
Er biokullet det neste gullet vi skal leve av?
Svaret er ja. For med biokull kan vi redusere klimagassutslipp, erstatte mineralsk kull, forbedre jordhelse og samtidig håndtere avfall effektivt.
Ved hjelp av pyrolyse og et bredt samarbeid på tvers av fagfelt kan disse sorte, porøse kullklumpene løfte bærekraft til et nytt nivå.
Foredragsholder er Karen Ane Skjennum. Hun er PhD-kandidat og prosjektleder i Lindum og forsker på bærekraftige løsninger for behandling av forurensede masser – med sirkulærøkonomi i fokus.
Er bærekraft viktig for kapitalinngang?
De fleste tenker på miljøkonsekvenser, dårlige arbeidsforhold og hvitvasking når vi snakker om bærekraft. Det er også riktig, men har du tenkt på at hvordan nettopp din bedrift håndterer bærekraft kan ha konsekvenser for tilgang og prisen på kapital?
Thomas Fladby er bærekraftsansvarlig i Sparebanken Øst. Han har lang erfaring fra bank og finans og startet i Sparebanken i februar 2021. Han kom da fra stillingen som senior ESG Spesialist i Danske Bank hvor han jobbet med bærekraftige investeringer. Lise Maren Brock Tynes er leder for Bedriftsmarkedet i Sparebanken Øst. Hun har lang erfaring innen bank både fra Nordea og Sparebank 1 BV før hun i mars 2021 fikk ansvar for å lede Sparebanken Øst` satsning innen bedriftsmarkedet.
 
I dialog fra scenen skal de sammen gi deltakerne gode råd for å håndtere nye og fremtidige krav innen bærekraft.
Industri og miljø gjennom tre generasjoner
OSO har gjennom 60 år jobbet for å forene menneske, miljø og industri. Europas mest energieffektive beredere produseres i Norge, med ekstrem levetid og minimal ressursbruk. Hvordan ble OSO perfekt posisjonert for elektrifiseringen av Europa?
Sigurd Braathen, tredje generasjon eier av familibedriften OSO Hotwater. 20 års fartstid i virksomheten, hvorav 10 år som Daglig Leder, for tiden Produktsjef og ansvarlig for nyutvikling av produkter for alternativ energi.