Les om traineen Knut M. H. Henriksen og trainee-bedriften Halvorsen og Reine

10.11.2017
Vurderer du en trainee, eller bli trainee? Bli bedre kjent med Knut M. H. Henriksen og trainee bedriften Halvorsen og Reine

Halvorsen og Reine og Rambøll:

 

Bedriften:

Halvorsen og Reine:

Halvorsen & Reine AS er et arkitektkontor etablert i Drammen, med 24 ansatte. Vi jobber hovedsakelig i privat sektor, med mange varierte prosjekter som spenner i fra eneboliger og boligbygg til industribygg og kjøpesenter, hotell- og fritidsbebyggelse. Våre mest profilerte prosjekter har nok vært noen av  SPA-hotellene vi har vært med på de senere årene, som Farris Bad, Son Spa, Støtvig hotell og Holmsbu Spa. 

«Vi er i år med på trainee-programmet, da vi ser på dette som en god mulighet til å knytte til oss lokal kompetanse og få en tettere tilknytning til fagmiljøet i Drammen ved å også jobbe sammen med Rambøll. Rekrutteringsformen gir oss en gylden mulighet til å vise frem det fagmiljøet vi har i Drammen til potensielt nye medarbeidere gjennom Næringsforeningens kontakt opp mot de forskjellige utdanningsinstitusjonene. Vi er også glade for å være med på kompetanseheving gjennom utøvelse av arkitektfaget, og forhåpentligvis bidra til at unge mennesker ønsker å bosette seg og jobbe i Drammen etter endt utdanning.»

Aina Lian , Partner i Halvorsen og Reine.

 

Bedriften:

Rambøll:

Traninee:

Knut M. H. Henriksen

Knut er 25 år gammel og er opprinnelig fra Drammen, men har de siste 7 årene bodd i Trondheim der hvor han har studert arkitektur.

«Jeg valgte å søke på denne stillingen på grunn av mitt ønske om å bosette meg i Drammen og jeg ønsket kort reisevei til arbeid. Jeg er også veldig glad i byen og tenkte det var større sannsynlighet for å jobbe med et prosjekt i Drammen dersom jeg jobbet i Drammen. Jeg ser på stillingen som en god mulighet til lære drammen å kjenne fra en arkitekts ståsted da jeg får jobbe ved 2 forskjellige kontor. Jeg forventer å lære om hvordan arkitektur er som yrke og ikke bare fagfelt. Jeg forventer å få tildelt en del oppgaver som andre ikke vil gjøre men også morsomme oppgaver. Jeg forventer godt arbeidsmiljø og jeg forventer at stillingen er lærerik.»

(Knut M.R. Henriksen, Trainee)